Algebehandling af fliser.


Pleje af dine fliser så de holder i mange år.

Hvis du er træt af grimme fliser som er algebelagte, bør du give dine fliser en algebehandling. En algebehandling fjerner alger og mos på dine fliser og samtidig sikrer det, at der ikke kommer alger og mos på fliserne i fremtiden. Det er en god idé at algebehandle dine fliser i god tid, og gerne hvert år.

Det er næsten umuligt at holde dine fliser rene og fri for alger, men hjælpen er nær, hvis du vælger at algebehandle dem. Med algebehandlingen bliver dine fliser sprøjtet med et algedræbende middel, som får algerne til at forsvinde effektivt. Behandlingen virker med det samme, men der kan gå lidt tid, før du kan se det fulde resultat. Det skyldes, at det er regnen og vinden, der med tiden fjerner de døde alger væk fra overfladen. 

 

Helt nylagte fliser er pæne, men det bliver de desværre ikke ved med at være, da de med tiden vil få selskab af grimme alger. Det danske klima er nemlig meget fugtigt, hvilket er grobund for alger. En algebehandling ikke bare fjerner alger og mos på dine fliser – det forebygger også mod det. Alger spreder sig lynhurtigt, så hvis du ikke algebehandler dine fliser i tide, så holder dine fliser sig ikke pæne i længden. Desuden er der også risiko for, at dine fliser får frostsprængninger i vinterhalvåret, hvis algerne får lov til at sprede sig og vokse sig større.
Du gør derfor klogt i at give dine fliser en algebehandling, før det er for sent, især hvis du har en splinterny terrasse eller indkørsel, som du ønsker at vedligeholde. I det store hele er en algebehandling af dine fliser langt billigere end at skulle have lagt helt nye fliser, fordi de gamle er for hårdt angrebet af alger og mos. Det er desuden vigtigt, at du algebehandler dine fliser én gang årligt, da algebehandlingen bekæmper den konstante ovenfra kommende algepåvirkning.

Jeg laver gerne en aftale med dig om at komme året efter som jeg vil notere i min kalender
Du behøver slet ikke være hjemme.

Når du bestiller en fliserens eller en algerens er der nogle få ting som du skal gøre for at få det bedste resultat. 

Flytte alt væk fra fliserne, dette kunne være havemøbler, legetøj, havekrukker m.m. Du får der bedste resultat hvis fliserne er fejet inden jeg påbegynder mit arbejde.

Ved fliserens vil det være en fordel ved overgang til græsplæne at man har taget kanten af græsset, da der ellers vil blive steder jeg ikke kan komme til med fliserenseren.

Vi aftaler 1-2 dage inden jeg kommer hvordan det hele skal forgå.

Det eneste jeg behøver er en udvendig vandhane.

 


CVR: 41337796


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk