Fliserensning


Hvorfor er det klogt med fliserens ?

Flisepest, alger og mos kan ødelægge dine fliser, dette ville kunne medføre revner og sprækker i fliserne. Der vil i disse revner kunne opstå fugt og svamp. Ved frostvejr i vinterperioden vil fliserne kunne sprænges da sprækkerne i fliserne udvides. Derfor er det meget vigtigt at være på forkant med flisepesten og forbygge den.

Hvis fliserne er fyldt med alger og mos, er det desværre ikke nok kun at algebehandle dem. Du er derfor nødt til først at give dem en fliserens, så alger, mos og flisepest effektivt bliver fjernet. Fliserensen giver desuden dine fliser nyt liv og får dem til at fremstå nye og flotte at se på. Hvis fliserne skal stå helt skarpe, og undgå alger og mos binder sig med det samme til overfladen igen, bør du imprægnere dem, hvilket vedligeholder og forlænger deres levetid. Imprægneringen beskytter fliserne mod fugt, som netop er den store årsag til alger.

Fliserens vil kunne gøres året rundt dog bare temperaturen er +1 grad.
Du behøver slet ikke være hjemme.

Når du bestiller en fliserens eller en algerens er der nogle få ting som du skal gøre for at få det bedste resultat. 

Flytte alt væk fra fliserne, dette kunne være havemøbler, legetøj, havekrukker m.m. Du får der bedste resultat hvis fliserne er fejet inden jeg påbegynder mit arbejde.

Ved fliserens vil det være en fordel ved overgang til græsplæne at man har taget kanten af græsset, da der ellers vil blive steder jeg ikke kan komme til med fliserenseren.

Vi aftaler 1-2 dage inden jeg kommer hvordan det hele skal forgå.

Det eneste jeg behøver er en udvendig vandhane.

 


CVR: 41337796


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk