Algebehandling af tag.


Hvorfor skal jeg komme og algebehandle dit tag?

Det er hverken kønt eller godt for dit tag, hvis det er fyldt med alger. Alger og mos gør dit tag sårbart, fordi rødderne gror ned i de små revner, suger vand til sig og får taget til at revne, når frosten sætter ind. Det kan derfor hurtigt blive dyrt, hvis først alger og mos ødelægger dit tag. Derudover kan mos og alger skjule grimme skader og revner i tagplader og tagsten.

Algebehandlingen sprøjtes op på taget, hvorefter behandlingen virker i samarbejde med vind og vejr. Processen kan tage fra to måneder til et halvt år før den fulde effekt ses, også alt efter hvad tid på året det bliver gjort, og hvordan vind og vejret er. 

Algebehandling kan bruges på alle overflader f.eks. fibercement, beton, træ, glas, plast m.m. så der vil ikke være noget som ikke tåler det.
Du behøver slet ikke være hjemme.

Når du bestiller en fliserens eller en algerens er der nogle få ting som du skal gøre for at få det bedste resultat. 

Flytte alt væk fra fliserne, dette kunne være havemøbler, legetøj, havekrukker m.m. Du får der bedste resultat hvis fliserne er fejet inden jeg påbegynder mit arbejde.

Ved fliserens vil det være en fordel ved overgang til græsplæne at man har taget kanten af græsset, da der ellers vil blive steder jeg ikke kan komme til med fliserenseren.

Vi aftaler 1-2 dage inden jeg kommer hvordan det hele skal forgå.

Det eneste jeg behøver er en udvendig vandhane.

 


CVR: 41337796


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk